Sokszor felmerül a kérdés, miért érdemes konyhastúdióban rendelni az új konyhabútorunkat. A válasz egyszerű és magáért beszél. Egy konyhabútor tervezéssel és gyártással foglalkozó cég a konyhabútort és ahhoz szervesen kapcsolódó feladatokra odafigyel. Miért kell a konyhabútoron kívül másra is figyelni, a konyhabútor tervezésekor?

Képernyőfotó 2014-12-31 - 18.21.37Azért, hogy a helyszíni beépítéskor zökkenőmentes legyen minden és a szerelés végén működő konyhánk legyen.
Egy jó konyhabútorstúdió figyel, sőt megadja a burkolási méreteket, ellenőrzi és ha szükséges korrigáltatja a konyhában lévő elektromos és vizes kiállásokat.
Sokszor tapasztaljuk, hogy a lakás kiviteli terveiben például a mosogatógép mögé telepítik a dugaljat és a vízkiállást. Ami azt eredményezi, hogy a beépített mosogatógépet nem lehet beépíteni a konyhabútor egységébe, mert a mosogatógépet nem lehet a falig a tolni.
Figyelünk arra, hogy legyen a pultvilágításnak kiállás. Egy asztalos soha nem egységként kezeli a konyhát, kizárólag csak a bútorra koncentrál.
Az Admiral Konyhasúdió kompletten kezeli a feladatot, megrendelés esetén nem csak a konyhabútort építi be a helyére, de bekötjük a mosogatót, mosogatógépet és üzembe helyezzük a beépített gépeket is.
Így nem kell más szakemberrel időpontot egyeztetni, szabadságot kivenni, hiszen két nap alatt tökéltesen működő konyhája lesz a Megrendelőnknek.
Miért venne magára több feladatot, mint ami feltétlenül szükséges?
A megoldás: Admiral Konyhastúdió