Pelso kempingben nyaralás a családdal

mobilház konyha

Jövő nyáron, biztos, hogy mi is az Alsóörs Szállást választjuk úti célul. Egy barátom mesélte el, hogy az idei év legjobb húzása, az alsóörsi kempingben lévő, hat személyes mobilház bérlése volt. Azt mondta, nagyon szerettek volna olyan helyen nyaralni, ahol nem csak kényelmet kapnak, de igazán nagy kalandban is részük lehet. A gyerekeiknek a kemping, maga a csoda. A feleségével pedig, kényelmes ágyakon szerettek volna aludni, főzést is terveztek és azt is szerették volna, ha van egy hely, ahol elbújva a világ elől, össze tudnak ülni a családdal. Mivel az alsóörsi mobilházban sokan elférnek, még a nagyszülőket is vitték magukkal. Csak úgy áradozott az alsóörsi kempingről. A megannyi programlehetőségről, a fesztiválokról, a strandról. Azt mondta, már most lefoglalják 2018-ra az egyik mobilházat, hiszen tavaly is alig volt már választási lehetőség, mivel rengetegen szeretnének ott nyaralni. Felnéztem én is a www.alsoorsszallas.hu weboldalra, és azonnal úgy döntöttem, hogy foglalok. Alig várom már a nyarat.

Ajándékozz hazánkra jellemző Hungarikumot

Barack pálinka

Mi a hungarikum? Egyik ismerősömmel beszélgettem, hogy mi az igazi hungarikum? Természetesen, sok mindent kezdtünk el sorolni, a kalocsai paprika, a szilvapálinka és még számos egyéb. Egyszer csak ismerősöm előveszi a tablettet, és azt mondja! Mindjárt megnézzük, hogy még mit hagytunk ki, és elmosolyodott. Beírta a keresőbe, hogy hungarikum és rögtön a hungarikumbolt.hu oldalt ajánlotta. Lássuk, mit ajánl egy ezzel foglalkozó webáruház, és odakattintott! Néztük, olvastuk mind a ketten a bőséges választékot! Ezek aztán a magyaros ajándékok! Van itt minden, a boroktól kezdve, a legkülönfélébb pálinkák, lekvárok, kézműves ajándékok és még sok-sok minden. Ezek külföldinek ajándék is lehet! Jó, hogy mondod, majd szólok a barátomnak, mert a lánya külföldön él, és most készül kimenni hozzá látogatóba. A vejének majd innen nézhet hungaricum ajándékot! Vigyen neki jó magyar pálinkát, nevetett fel az ismerősöm, annál jobb külföldinek ajándék nincs! Pláne, ha jó tüzes! Nézd csak, itt van, mutatott rá az egyik képre!

Futár akár külföldre is

futár
futár

Nem gondoltam, hogy pont a raklapos szállítás fog gondot okozni, jött ki gondterhelt arccal az irodából az igazgatónk! Mi a baj, kérdeztük Tőle? Sehol nincs kapacitás, nem tudja senki vállalni, hogy időben elszállítsák az árut, így pedig a megrendelőnk nem tudja időben továbbítani. Így a karácsony előtt, nem vállal egyik cég sem raklapos szállítást! A futar.hu gyors futárszolgálat sem vállalja? Kérdeztük, kicsit megszeppenve! Azt még nem próbáltam, mondta meghökkenve, és elviharzott az irodájába! Néhány perc múlva újból előkerült! Ki ajánlotta a futar.hu futárszolgálatot? Ebből baj lesz, gondoltuk, és szemlesütve néztünk egymásra! Kisvártatva kollégám szólt, hogy Ő volt! Nagyszerű ötlet volt, mosolyodott el a főnök! Vállalták, igaz, így ünnepek körül nekik is sok csomagszállításuk van, vidéki szállítás is, meg nemzetközi csomagküldés is, de elvállalták! És úgy néz ki, hogy a továbbiakban a futar.hu futárszolgálat fogja végezni a raklapos szállítást! Ha pedig más jellegű csomagszállítás van, akkor azt is Ők fogják elvégezni, fejezte be.

A klasszikus mosogató

modern mosogató

Számomra a rozsdamenetes mosogató az igazi. Ilyen volt gyerekkoromban is a nagyi konyhájában, ilyenben mosogattunk és közben nagyokat beszélgettünk. A csodaszép élmények széppé tették a kissé már kopottas mosogatót és most már biztos, hogy a rozsdamentes medencékről mindig a nagyi fog majd eszembe jutni. Rengeteg hétvégét töltöttem nála és ilyenkor mindig a konyhában kötöttünk ki. Ő tanított meg sütni és főzni és tőle tanultam meg azt is, hogyan kell szépen mosogatni. Az étel csak tiszta edényből esik jól. Mindig ezt mondta és ha hiba csúszott a mosogatásba, visszaküldte még egy körre a mosogatóba az edényeket. Amikor a konyhánkat felújítottuk az idén lehetőségem lett volna kerámia vagy silgranit mosogatót választani, de én ragaszkodtam ahhoz, hogy az új mosogatónk is rozsdamentes legyen. Éppen olyan, amilyen a nagyié volt annak idején. Számomra ez igazi klasszikus. Ez az, amely újra és újra idevarázsolja nekem a régi, közös hétvégéket.

Biztonsági kamerák riasztóval ellátva

ip kamera

A biztonsági kamera, IP kamera témakörben csak nagyon kis szó esett a riasztó rendszerről, ami szerintem épp úgy fontos, mint a biztonsági kamera rendszer. Nagymamám egy olyan környéken lakik, ahol NASA szintű biztonsági rendszer szükséges. Képzeljük csak el, hogy egy 77 éves hölgy egyedül lakik egy ilyen környéken (persze nem lehet meggyőzni, hogy jöjjön el onnan). Többször betörtek már hozzá, és nagyjából tudjuk is kik voltak, csak bizonyítani nem lehet. Azóta beszereltettünk egy riasztó rendszert, ami segítségével 2 percen belül megérkezik a felmentő sereg, ha riaszt. Egyet sajnálok, hogy kamera rendszer nincs, hiszen azzal bizonyítani is tudnánk, kik az elkövetők. Ami biztos, hogy már ez a riasztó berendezés is visszatartó erejű, mert amíg az elején még próbálkoztak, mára megtanulták, hogy nem feltétlenül egészséges bejönni mamám kertjébe. Sajnos azonban még nem sikerült elkapni őket. Egy biztos, nagyon jó dolog, ha biztonságban érezhetjük magunkat, és ha ehhez kamera és riasztó rendszer szükséges, adjuk meg magunknak.

Harry Potter tematikájú szülinapi parti

harry potter szülinap

Nagyfiam mióta ismeri a Harry Potter sorozatot azóta lelkes rajongója a könyvnek, a filmnek, játékoknak, mindennek, amiben a Harry Potter név szerepel. Férjemmel arra gondoltunk micsoda meglepetés lenne ha a szülinapi parti Harry Potter jegyében telne. Ha őszinte akarok lenni remélni sem mertem, hogy találok olyan gyerekszúr szervező céget, akik elvállalnák, hogy ebben a témában bonyolítanak le egy szülinapi partit. Az esélyt megakartam adni neki, így elkezdtem az interneten keresni ilyen lehetőséget. Hossza keresés után rátaláltam az emi-gyerekprogramok.hu-ra, ahol 2017. évi újításként jelent meg a Harry Potter témában gyerekzsúr. Megörültem neki, így egyből fel is hívtam őket, ahol is egy kedves hang a telefon másik oldalán részletes felvilágosítást adott hogyan és mint zajlik egy ilyen buli szervezése/bonyolítása. A szülinap témájához mérten saját készítésú díszletet a cég hozza alakítja a helyszínhez, a hangtechnikát szintén ők rendezik a díszlettel. A hallottakkal elégedettek voltunk, alig vártuk, hogy meglássuk a kivitelezést és fiúnk arcát, hogy mit is szól egy profi cég által szervezett szülinapi bulinak.Örülök, hogy rátaláltam az emi-gyerekprogramok.hu-ra.

Redőnyök széles választéka

redőnyök

Az élet néha olyan mintha visszaforgatná az idő kerekét legalábbis bizonyos dolgokban.Mindezt most azért írom mert időként olyan érzéseim vannak,hogy a sokat átkozott 60-as vagy korábbi évek dolgait elé kell venni, mert ha nem akkor az élet ugyis rákényszerít. Mi párommal nem vártuk ezt meg valahogy ebben is egy hullámhosszon voltunk és még mindezek előtt döntöttünk mindkettőnk szerint helyesen. Ugy hozta ugyanis a sors,hogy családunk a szélrózsa minden irányába szóródott,felnőtt gyermekeink külföldön és nem is várható, hogy a közeljövőben hazajönnének, szüleink pe- dig az ország másik végében egyedül élnek. Egyre nehezebbé vált ez ilyen módon mindegyikőnk- nek főleg a szülőknek,akik sajnos még betegesek is. Össze is ült a kétszemélyes családi tanácsunk és rövid idő alatt eldöntöttük a szülők magunkhoz vételét, amiben még annyi szerencsénk is volt,. hogy a lakásunk több külön bejáratúvá alakítható át. Ez utóbbi miatt adta magát a lakás komplett nyílászáró cseréje is,ami több más ok miatt eleve célszerű lett volna amugy is.Elég könnyen eldön- töttük illetve megoldottuk ezt a kérdést is,mert egy barátunk ajánlotta a pecizablakmagyarorszag. hu internetes webáruházat azzal, hogy ott mindent megoldhatunk egy csapásra.Az ezt követő ese- mények már olyanok mint a mesében, mert valóban ezt történt és igen gyorsan, egyszerűen ment
a műanyag nyílászárók, a műanyag ablakok, a műanyag bejárati ajtó, az aluminium redőnyök megrendelése, kiszállítása és beszerelése is, melyekkel kapcsolatban egyéb gond sem volt. Ma már békében, nyugalomban és biztonságban éljük életünket együtt a szüleinkkel köszönhetően a precizablakmagyarorszag.hu csapatának is.

Zselé lakk induló készlet a csodás körmökért

induló készletek

Válaszd bátran te is a Zselélakk.hu Webáruházat, és legyen neked a legcsodálatosabb manikűröd! Óriási termékpalettával várunk most téged, a www.zselelakk.hu weboldalon, ahol láthatod továbbá, mennyi plusz ajándékkal szolgálhatunk még. Legyen az a valóban mellékelt ajándék, minden megrendelésed mellé, vagy a hűségpontok, melyeket akár azonnal le is vásárolhatsz. Ha most 5400,- Ft rendelsz, még egy 500,- Ft-os kupont is adunk, amit akár azonnal fel is használhatsz. Gyere, és legyél te is a Zselélakk.hu Webáruház több száz elégedett vásárlójának egyike. Egy megrendelő nemrég, így vélekedett rólunk: „Mióta a www.zselelakk.hu weboldalról megrendeltem a fantasztikus lakkzselé induló készletet, hihetetlenül sok bókot kapok. A képekkel illusztrált leírásnak köszönhetően ugyanis, elsajátíthattam végre én is, a gél lakk, otthoni készítését. Így senkire nem vagyok ráutalva, és mindig kitűnő manikűrt tudok készíteni. Remek ez a weboldal. Nem csak jutányos áron tudtam rendelni, de még teljesen ingyen is kiszállították a csomagomat. Ezek után, csak ajánlani tudom a Zselélakk.hu-t.”

Már sokadik autósboltban voltam, de nem találtam meg a megfelelő opel alkatrészt!

opel corsa alkatrész

Panaszkodott munkatársam, amikor reggel érte mentem, amikor munkába mentünk, mivel elromlott az Opel Corsa gépkocsija. Nem tudod, hogy hol kapnék opel corsa alkatrészt? Kérdezte tőlem. Miért nem szóltál, persze, hogy tudom, mivel láthatod, nekem is Opelem van! Én az opeleseknek.hu webáruházban rendelem meg az opel meriva alkatrészt, ha éppen valamire szükségem van! Mire van szükséged, bár majd ha beérünk, akkor megmutatom az opel alkatrész webáruházat, és majd ott kiválasztjuk, hogy mire lenne szükséged! Ha pedig segítségre van szükségünk, akkor felhívjuk Őket, és nagyon szívesen segítenek, hogy a megfelelő opel alkatrészt válasszuk ki! Nem is tudom, hogy miért nem jutott eszembe, hogy Neked is Opeled van, Te biztosan tudod, hogy hol lehet beszerezni az alkatrészt! Látod, itt a opeleseknek.hu webáruház, mutattam az opel alkatrész webáruházat, miután beértünk a munkahelyre! Most akkor meg is rendeljük az opel corsa alkatrészt, amit rövid időn belül ki is szállítanak!